Teamet bakom


Ylva Nyhlén

Peter Castenbäck

Teamet som jobbar med Kärlekstanken®:

Ylva Nyhlén och Peter Castenbäck

Övriga personer som hjälpt till med att skapa Kärlekstanken®:

Abed Fetra och Erhan Cellebi som gjort tekniken i webbappen. Lisa Folkesson som skådespelat med Peter Castenbäck. Pernilla Dure har gjort vår fina logga. William Nyhlén har gjort och fortsätter göra alla filmer utom den animerade filmen som Mikael Mattson gjort. Sara Sjölund har hjälpt oss med hemsidan, sociala medier och alla fina rosbilder.

Vad ansvarar vi för?

Ylva har tagit fram övningarna och ligger bakom hela idén. Eftersom vi ständigt utvecklar oss i sann Kärlekstanken-anda så skriver Ylva också inslag till våra sociala medier, bloggar och tar fram fler övningar och manus till våra filmer.

Peter bidrar med övningar, manus, struktur, skådespeleri och är liksom Ylva en av dem som jobbat med att göra verklighet av Ylvas dröm om en Kärlekstank för par i olika skeden i livet.

  Varför gör vi det?

  Syftet med Kärlekstanken® är att hjälpa par att utvecklas genom livets olika skeden. Att försäkra oss om att vi utvecklas i samma riktning och behåller närheten även när livet försöker komma emellan. För det gör det. Jobb, barn, intressen, hushållsarbete, ja allt som är också är viktigt i livet kräver sitt utrymme. Kärlekstanken® hjälper er försäkra er om att ni inte glider ifrån varandra under livsresan. Skulle ni ha gjort det hjälper Kärlekstanken er tillbaka.

  Vad är grunden?

  En relation är inte alltid enkel, men den är alltid viktig! Ibland kan den vara en utmaning och då ska vi vara redo att anta den. Så innehållet i Kärlekstanken® baseras på psykosyntes, ACT – Acceptance and Committment Therapy, lite tips och tricks från näringslivet och en hel del inspiration kommer från Russ Harris och Gary Chapman. Slutligen finns också praktiska och verkliga erfarenheter från ett 29-årigt äktenskap med i blandningen.

  Stöd från en tredjepart?

  Skulle ni vilja ha med en mellanhand och är intresserade av att prova ett annat koncept som vi utvecklat? Par- och relationssparring® är en strukturerad parutvecklingsmodell med 4 träffar med en sparringpartner som utgår från en rapport med era respektive styrkor m.m.
  Läs gärna mer via länken nedan!


  Par- och relationssparring

  Intresserade av parterapi?


  Kontakta oss


  Köp Kärlekstanken här